Bine ati venit!
NOUTATI
Intre 7 - 11 octombrie 2008 se va desfasura a 34-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti - TIB.

 
Intre 21 - 24 februarie 2008 a avut loc la Iasi a 12-a editie a expozitiei Camex Instal.
 
DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Neosim distribuitor Elba  Neosim distribuitor Schneider
 
NEOSIM » Despre noi
     Constituita in 1994 ca societate privata cu capital integral romanesc, NEOSIM si-a consolidat constant pozitia pe piata serviciilor in domeniul instalatiilor electrice industriale, civile si infrastructura.

     NEOSIM a evoluat prin cresterea continua a numarului de clienti si a volumului cifrei de afaceri, prin diversificarea serviciilor oferite, cat si prin largirea ariei teritoriale. Interesul pentru satisfacerea nevoilor clientilor, calitatea serviciilor oferite, profesionalismul angajatilor societatii, cat si calitatile manageriale au determinat intr-o perioada scurta de timp recunoasterea societatii NEOSIM ca firma puternica si viabila atat in judetul IASI cat si in zonele invecinate.

     Planurile de viitor ale firmei NEOSIM includ pe langa dezvoltarea continua a portofoliului existent, cresterea gradului de satisfactie al clientilor si introducerea unor produse si servicii noi, precum pachete integrate si complete in realizarea lucrarilor si proiectarea de solutii personalizate pentru fiecare client, persoana juridica sau fizica.

     Aceste planuri strategice vor permite companiei NEOSIM consolidarea pozitiei sale in domeniul electric pe piata de est a tarii si permanenta imbunatatire a rezultatelor obtinute.

©Neosim 2005 - 2013 | designed by Cryo Tech